Graffitin poisto nopeasti ja tuloksellisesti Lahdessa sekä Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä

Jos et ole tilannut graffititaiteilijaa maalaamaan kiinteistösi seinää, ovat graffitit taiteen sijaan vain harmillista ja ikävää töhertelyä. Ensimmäinen töhry voi vetää puoleensa lisää sotkua ja ilkivaltaa, joten graffiti kannattaa poistattaa seinästä nopeasti. Lahden Powerpesu Oy tekee tuloksekkaat graffitin poistot nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Soita ja kysy lisää!

Tehokkaat välineet ja vankka ammattitaito graffitin poistoon

Lahden Powerpesu Oy:llä on vuosien kokemus graffitien poistosta. Käytössämme ovat ammattilaisten työvälineet, joilla pystymme poistamaan graffitit pinnoilta kuin pinnoilta niitä vahingoittamatta. Esimerkiksi korkeapaine-/kuumavesipesurillamme voi tehokkaasti, mutta seinäpintaa säästäen putsata pois töhryt. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita, jotka eivät vahingoita luontoa.

Pyydä tarjous tästä

Muista myös graffitisuojaus!

Graffitisuojaus on tehokas keino suojata pinnat töhertelyltä joko ennalta ehkäisevästi tai sen jälkeen, kun graffiti on ensin putsattu pois. Suoja-aine on väritöntä eikä se vahingoita pintoja. Se estää myös esimerkiksi ilmansaasteiden ja muun lian tunkeutumisen suojattuun pintaan. 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Katso yhteystiedot tästä