Lahden Powerpesu Oy:ltä julkisivu- ja erikoispesut Päijät-Hämeessä

Lahden Powerpesu Oy tekee monipuolisia pesu- ja puhdistustöitä Lahden seudulla. Graffitin poiston lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös erikoispesuja, jotka hoidamme vuosien tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin tarvitsemistasi palveluista!

Erikoispesut julkisivuista työkoneisiin

Julkisivupesu kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin varsinkin, jos kyse on yrityksesi tai taloyhtiön julkisivusta. Puhdas julkisivu viestii välittämisestä sekä hyvämaineisesta, luotettavasta yrityksestä tai taloyhtiöstä.

Teemme myös työkoneiden ja nostureiden pesua, joita voi olla hankalaa ja aikaa vievää pestä ilman oikeanlaisia välineitä. Koneiden pesu on suorassa yhteydessä työturvallisuuteen: kun koneet, välineet ja nosturit ovat puhtaita esimerkiksi hiekasta, sorasta ja muusta liasta, ne toimivat kuten niiden kuuluukin ja oikosulkujen, jumitusten ynnä muiden vikojen ilmenemismahdollisuus pienenee.

Ota yhteyttä ja kysy lisää erikoispesuista!

Lahden Powerpesu Oy on pesu- ja puhdistustöiden ammattilainen. Jos sinulla on erikoinen kohde joka tarvisi pesua, käänny meidän puoleemme. Pystymme varmasti olemaan avuksi!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa